Decoratief stucwerk van Stukadoorsbedrijf Essenburg

Met decoratief stucwerk worden uw wanden een kunstwerk. Het aanbrengen van deze decoratieve wandafwerking wordt steeds populairder, vooral voor keukens en badkamers. Maar ook in andere ruimten staat dit stucwerk prachtig. Stukadoorsbedrijf Essenburg uit Ermelo brengt decoratief stucwerk voor u aan. Neem contact op.

Sierpleister

Sierpleister is de naam voor verschillende soorten wandafwerkingen, zoals spachtelputz, granol en barokpleister, die in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar zijn. Spachtelputz is de meest bekende afwerking en heeft als voordeel dat het niet erg kwetsbaar is, waardoor de kans op beschadigingen klein is. Het is kleurvast en vuil is gemakkelijk te verwijderen.

(Sier)lijstwerk en ornamenten

Kooflijsten, perklijsten en ornamenten of rozetten geven een exclusieve uitstraling aan uw plafond en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en afmetingen; van klassiek tot strak modern. In de moderne woning wordt ook vaak gekozen voor een “platte plint” als plafondafwerking.

Decoratieve (Italiaanse) wandafwerking

De keuze in decoratieve wandafwerking heeft de afgelopen jaren een interessante groei doorgemaakt. Van betonlook in de badkamer en de keuken tot glanspleisters met een roest- of metalliclook. Wij adviseren u graag over de verschillende producten en mogelijkheden.