Decoratief stucwerk bij Stukadoorsbedrijf Essenburg

Uw wanden worden een echt kunstwerk met decoratief stucwerk. Onder decoratief stucwerk verstaan we het aanbrengen van een sierpleister, lijstwerk en ornamenten. Vooral in keukens en badkamers is decoratief stucwerk erg populair. U kunt bij ons kiezen uit diverse mogelijkheden voor decoratief stucwerk. Wilt u kiezen voor decoratief stucwerk op een professionele manier? Kies dan voor Stukadoorsbedrijf Essenburg in Ermelo.

Klik hier om nu contact met ons op te nemen

Sierpleister

Onder sierpleister vallen diverse soorten wandafwerkingen. Bij Stukadoorsbedrijf Essenburg werken wij met spachtelputz, granol en barokpleister. Deze afwerkingen zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. De meest bekende afwerkingen onder de sierpleister is de spachtelputz. Deze afwerking heeft als voordeel dat het niet kwetsbaar is en dus langer meegaat.

Interesse in sierpleister?

(Sier)lijstwerk en ornamenten

Wilt u een exclusieve uitstraling aan uw plafond? Kies dan voor een kooflijst, perklijst, ornament of een rozet. Deze afwerkingen geven meteen een andere look aan de ruimte. De afwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en afmetingen. U kunt kiezen uit strak, modern of klassiek. Voor elk wat wils!

Interesse in lijstwerk en ornamenten?

Decoratieve (Italiaanse) wandafwerking

In de afgelopen jaren is de keuze aan decoratieve wandafwerking flink gegroeid. In het interieur is het steeds populairder geworden om de wanden in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer te voorzien van een andere look. Bij Stukadoorsbedrijf Essenburg kunt u dan ook kiezen uit bijvoorbeeld een beton look in de badkamer of glanspleisters met een metallic look in de keuken. Onze stukadoors adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot decoratieve wandafwerking.

Interesse in decoratieve wandafwerking?